top of page

Om oss

6T5A5410.jpg

Med den usynlige forskjellen i fokus

Vi i Alma Eik tror på at arkitektur og interiørdesign er avhengig av hverandre for å oppnå best mulig resultat.

Derfor får du som kunde prosjektet overlevert til minste detalj. Dette fremmer både forutsigbarhet i prosjektets gjennomføring, helhet og gjør det lettere å holde seg innenfor budsjett.

 

Hos oss blir prosjektet ditt individuelt tilpasset - for å sikre langvarige løsninger. Fra kartlegging av ønsker og behov til siste
byggedetaljer får hver kunde sitt eget oppfølgingsprogram/tidsplan.

Navnet, Alma Eik, er et resultat av en identitet basert på sjel på portugisisk (alma) og tradisjoner (eik). Noe som vil synes i leveransene. Arkitekt og designløsninger er en kreativ prosess, som krever struktur slik at kunden får en best mulig opplevelse ved gjennomføringen av sine visjoner. Dette vil vi bestrebe. Hver dag.

Alma Eik skal levere helhetlige bomiljø til privat og offentlig miljø tilpasset de mennesker som skal påvirkes av det. En mer funksjonell hverdag blir muligens også litt vakrere?

Alma Eik er lokalisert på Sjøhuset i Kristiansand med eget showroom  og materialbibliotek til inspirasjon for sine kunder. Her vil vi gi kunden en god opplevelse av å designe sitt eget prosjekt- Sammen skal vi utgjøre et team som sørger for at deres identitet lastes ned i de valg dere tar i prosjektet.

Kontakt oss

Takk for at du tar kontakt med oss. Vi svarer deg så fort som mulig.

bottom of page