02

Vårt team.

Daniele_arkitektkristiansand.jpg
DANIELE SALES MYRHAUG

Daniele har 17 års erfaring som arkitekt i både onshore og offshore prosjekter, fra store og heavy duty gassanlegg til diverse offshore platformer der design av verksted og boligkvarter var en av de viktigste oppgavene.

 

Fra den tiden som industriell arkitekt har hun tatt med seg den teknisk forståelse, og dets påvirkning på arkitekturprosjekteringen, som hoved læringspunkt. I 2012 fikk hun til og med registrert en patent på sitt navn utviklet til Johan Castberg prosjekt da hun var ansvarlig arkitekt og designet hele boligkvarteret. Parallelt med sin jobb i Aker Solutions, begynte hun i 2010 å tegne eneboliger og hytter for å utvikle sin kompetanse på det private markedet og ikke minst med norsk lover og regler. Siden da har hun vært med på flere prosjekter og regi av Alma Eik.

Belinda_interiørdesigner.jpg
BELINDA BJERKE

Belinda har mange års erfaring som kreativ leder og konseptutvikler innen møbel og designbransje, og har designet både offentlige og private prosjekter for sine kunder. Over en periode på 4 år skapte hun et eget møbelmerke som produsent  med internasjonal tilnærming til norsk design og produksjon. 

 

Som interiørdesigner gir hun  kundene funksjonelle og tidløse interiør tilpasset arkitekturen og bruksområdet. Med både praktisk og estetisk tilnærming. 

Erfaringen fra konseptutviklingen gjør at hun  starter hver jobb med utgangspunkt i hva brukeren vil si samt oppleve i det daglige via sitt interiør. 

T: +47 918 54 250   M: belinda@almaeik.no

Haavard.jpeg
HAAVARD TVEITO

Haavard er arkitekt som har erfaring med alt fra større offentlige arkitekturprosjekt til interiør og digitalt design og kunstinstallasjoner. Erfaring fra arbeider i London, Brasil og Norge med et ønske om å finne gode og innovative designløsninger som skaper gode omgivelser. Har hatt ansvar for konseptutvikling, detaljprosjektering og søknadsarbeid. Haavard tidligere spesialisert seg i bruken av ny teknologi som Virtual reality for å involvere brukere og lokalsamfunn. Han tar også med seg erfaring fra større komplekse offentlige byggeprosjekt med fokus på BIM og er vant til å jobbe i større prosjekteringsteam.  

T: +47 481 23 493   M: havard@almaeik.no

nina.png
NINA CECILIE WITH KRISTENSEN

Nina er siviløkonom med lang og bred erfaring. Som rådgiver i Rambøll jobbet Nina blant annet i større bygge- og eiendomsutviklingsprosjekter, og har mage års erfaring innen prosjektledelse og samarbeid med tekniske fag, arkitekter, byggherrer og entreprenører. De siste 12 årene har Nina vært mellom og toppleder i flere private virksomheter, samt HR og HMS i statlig virksomhet. Nina har spesiell kompetanse innen økonomi, strategi og ledelse, og er en svært god støttespiller både i prosjekter, daglig drift og utvikling. Hun har også ansvar for for vårt leverandørsamarbeid. Nina er i tillegg designer av uterom og har en gnistrende interesse av å skape funksjonelle soner og frodige oaser skreddersydd kundens levesett og behov. 

T: +47 922 48 616  M: nina@almaeik.no

renata.png
RENATA PORTELADA

Renata er arkitekt med erfaring fra et bredt spekter av prosjekter inkludert flerfamilieboliger, detaljhandel, produkt, møbel og interiørdesign. Erfaring med 3D modellering, BIM, materialvalg og spesifikasjon, byggeledelse og budsjett. designutvikling, konstruksjonstegninger og parametrisk design.

T: +47 913 38 041   M: renata@almaeik.no

FERNANDO.png
FERNANDO MISSANDO

Fernando er arkitekt med erfaring fra konkurranseavdelinger. Hos oss jobber Fernando med  detaljering og 3D renderinger 

+47 918 54 250