02

Vårt team.

DANIELE SALES MYRHAUG

Daniele har 15 års erfaring som arkitekt i både onshore og offshore prosjekter, fra store og heavy duty gassanlegg til diverse offshore platformer der design av verksted og boligkvarter var en av de viktigste oppgavene.

 

Fra den tiden som industriell arkitekt har hun tatt med seg den teknisk forståelse, og dets påvirkning på arkitekturprosjekteringen, som hoved læringspunkt. I 2012 fikk hun til og med registrert en patent på sitt navn utviklet til Johan Castberg prosjekt da hun var ansvarlig arkitekt og designet hele boligkvarteret. Parallelt med sin jobb i Aker Solutions, begynte hun i 2010 å tegne eneboliger og hytter for å utvikle sin kompetanse på det private markedet og ikke minst med norsk lover og regler. Siden da har hun vært med på flere prosjekter og regi av Alma Eik.

BELINDA BJERKE

Belinda har 12 års erfaring som kreativ leder og konseptutvikler innen møbel og designbransje, og har designet både offentlige og private prosjekter for sine kunder. Over en periode på 4 år skapte hun et eget møbelmerke som produsent  med internasjonal tilnærming til norsk design og produksjon. 

 

Som interiørdesigner gir hun  kundene funksjonelle og tidløse interiør tilpasset arkitekturen og bruksområdet. Med både praktisk og estetisk tilnærming. 

Erfaringen fra konseptutviklingen gjør at hun  starter hver jobb med utgangspunkt i hva brukeren vil si samt oppleve i det daglige via sitt interiør. 

+47 469 51 434

 

+47 918 54 250

 

© 2019 by Alma Eik